+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa španskog na srpski jezik

Kolika je verovatnoća da ćete pomoću organske pretrage naći adekvatan prevod sa španskog na srpski? Verovatno ste mnogo puta sebi postavili to pitanje. A pored toga, bili ste u nedoumici da unajmite prevodioca u koga biste imali poverenja ukoliko je u pitanju neko bitno potpisivanje poslovnog ugovora ili neki poslovni sastanak, te vam je bilo od velike važnosti da svaka informacija bude tačno prenesena.

Ne brinite, uz nas ćete saznati  sve odgovore koji vas zanimaju. Naši prevodioci imaju velikog iskustva na poslovnim sastancima, i tada možete primetiti strogu profesionalnost i stručnost. Pored toga što razmišljaju neverovatnom brzinom tražeći adekvatne prevode za specifične izraze, vrlo lako se snalaze i sa rečeničnim konstrukcijama koje nisu uobičajene.

Pored prevođenja na poslovnim sastancima, opseg naših usluga podrazumeva i:

  • Sudsko tumačenje – koje ćete kod nas dobiti vrlo povoljno, a o kvalitetu nije uopšte potrebno ni govoriti. O tome govore klijenti sa kojima sarađujemo.
  • Audio vizualizaciju – Prevodimo sa španskog na srpski sve tipove audiovizuelnih dokumenata počev od crtanih i animiranih filmova, preko reklamnih kampanja, video igrica, pa sve do samih kvalitetnih španskih filmova i nezaobilaznih latinoameričkih serija.
  • Usluge turističkog vodiča – Pored poznavanja španske kulture, naši prevodioci solidno vladaju i bogatom kulturom, geografijom i istorijom Latinske Amerike.
  • Prevode web stranica – Ukoliko želite da se vaš sajt prevede sa španskog na srpski i u tom procesu planirate da promovišete vaš brend na našem tržištu, slobodno nas kontaktirajte. Bićete oduševljeni kada budete videli i zaključili da naši prevodioci dobro vladaju digitalnim marketingom.
  • Usluge pismenog prevoda – Ovaj deo posla ostavljamo najkreativnijim prevodiocima koji rade danonoćno smišljajući nove ideje za neke delove teksta. Koliko je složeniji sam prevod, toliko je i broj ljudi koji radi na njemu veći.
  • Usluge prevoda za potrebe grafičkog dizajna – Ovde se podrazumevaju sve vrste reklamnog materijala poput brošura, kataloga, flajera. Ovaj deo posla zahteva marketinški način razmišljanja i strogu organizovanost budući da sav reklamni materijal koji se prevodi mora da ima gotovo identični broj karaktera u odnosu na jezik na kom je primarno napisan.

Stoga, ne oklevajte, imajte sve ove navedene činjenice u vidu kada nas budete kontaktirali. Vaš prevod sa španskog na srpski biće doveden do samog savršenstva. Budite jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas