+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa srpskog na francuski jezik

Prevođenje je duplo komplikovanije kada se prevodi sa maternjeg jezika na strani. Prevod sa srpskog na francuski u sebi nosi mnogo poteškoća koje naši prevodioci bez premca savladavaju. Jedan od razloga savladavanja tih poteškoća jeste taj što su svi naši prevodioci živeli u nekom frankofonom delu sveta i upijali znanje sa terena.

Neki od njih su čak stručnjaci uporednih gramatika (srpskih i francuskih). Sa tim u vezi, u sebi nose ogromno iskustvo u poznavanju stranog jezika. Pored svega toga, potrebno je i dobro poznavanje gramatike, pravopisa, francuske rečenice, stila koji će pomoći usled samog ulepšavanja teksta.

  • Ne gubite vreme, kontaktirajte nas!
  • Pored čitavog niza već svima dobro poznatih usluga prevođenja. Nudimo i usluge turističkih vodiča koji su nebrojano puta proputovali čitavu francusku teritoriju, oni su hodajuća enciklopedija koja će vas upoznati sa francuskom kulturom do najsitnijih detalja.
  • Svaki deo našeg kolektiva je stručan u određenoj oblasti. Tako imamo niz usmenih prevodilaca čiji mozak razmišlja neverovatnom brzinom. Taskođe, osposobljeni su da sve poteškoće prevoda prevazilaze u trenutku, skroz neprimetno za samog klijenta.
  • Kod samog usmenog prevođenja, od velike važnosti je razmišljati brzo i pronaći najadekvatnije rešenje. To su najstresnije situacije i nisu svi sposobni i dovoljno jaki da rade taj deo posla. Sa našim timom nećete imati tih problema.
  • Prevođenje web stranica sa srpskog na francuski je nešto vrlo ustaljeno u našem timu. Naši prevodioci vrlo dobro poznaju sve opcije WordPress-a i u skladu sa njim prevode sve stranice.
  • Prevodioci koji su deo našeg tima, učestvovali su na raznim konferencijama i seminarima, poliglotskim sastancima kako bi sakupili što više znanja od kolega širom celog sveta.
  • Poverenje je ono što ćete teško steći u prevodilačkom svetu, ali mi vam obećavamo da svaka informacija vezana za vašu firmu, brend, ostaju ovde, u našoj kancelariji. Strogo poštujemo naše klijente i zahtevamo isto od njih.
  • Već ste dovoljno vremena izgubili tražeći odgovarajuće prevodioce. Onog trenutka kada prvi put stupite u saradnju sa nama, poželećete da je iznova obnovljamo novim radnim zadacima koje ćete imati za nas.

Ostvarite kontakt sa nama i zatražite svoj prevod sa srpskog na francuski jezik.

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas