+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa srpskog na španski jezik

Kako raste potreba za plasiranjem određenog domaćeg brenda na tržište španskog govornog područja, tako rastu i zahtevi za prevod sa srpskog na španski. Činjenica je da bez kvalitetnog prevodioca nećete uspeti da dobro ispromovišete na stranom tržištu ono što radite.

Danas je veliki broj loših prevoda budući da svaki filolog želi da se bavi prevođenjem. Samo prevođenje zahteva organizovanost, strpljivost, stručnost, talenat, i najvažnije od svega – znanje. Upravo je to ono što naše prevode izdvaja iz mora prevoda kojima nedostaje kvalitet.

  • Naši prevodioci za španski jezik proveli su duži vremenski period u zemljama u kojima se govori španski jezik.
  • Pored poznavanja tipičnog španskog jezika, upoznati su i sa njegovim dijalektima kao što su katalonski jezik, baskijski jezik i galicijski. Zbog njegove raslojenosti na različite nacionalne standardne varijante, španski jezik se klasifikuje kao policentrični standardni jezik. Svaka ta varijanta španskog jezika ima specifične izraze za jednu kulturu, stoga je bitno odlično poznanstvo različitih hispanskih kultura prilikom prevođenja. Upravo to ćete primetiti kod naših prevodioca. Sve informacije koje nose u sebi su zadivljujuće, tako da nećete pogrešiti ako nas angažujete.
  • Vedar duh svakako karakteriše naš tim, posebno turističke vodiče koji će vam biti na raspolaganju kroz celo putovanje.
  • Stroga organizovanost, stručnost i brzo razmišljanje opisuje naše usmene prevodioce. Uz njih, vaš sagovornik će vas savršeno razumeti.
  • Kreativnost i domišljatost su osobine najtipičnije za prevodioce u našoj agenciji koji rade na audio vizualizaciji. Bez njih, čitav ovaj kolektiv ne bi opstao.
  • Marketinški način razmišljanja je tipičan za naš tim koji radi na prevodima za potrebe grafičkog dizajna. Stoga, ukoliko rešite da vaš biznis razvijete u Španiji ili bilo kojoj drugoj latinoameričkoj zemlji, budite sigurni da ćete uz naše prevodioce dobiti kvalitetan prevod reklamnih materijala.
  • Strogo poznavanje španske gramatike i pravopisa karakteristično je za naše pismene prevodioce, kao i za tim ljudi koji radi na lektorisanju tekstova i korekturi.

Unajmite adekvatnog prevodioca za prevod sa srpskog na španski jezik. Možete nas kontaktirati putem mejla ili telefonom, bićemo dostupni da vam odgovorimo na sve vaše zahteve koji su vezani za usluge prevođenja.

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas