+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa nemačkog na srpski jezik

Svesni smo da danas naglo raste potreba, a i želja za učenjem nemačkog jezika. Sama Nemačka nudi dobre stipendije za studente, a i dobre plate za radnike. Ta sveobuhvatna migracija ka Nemačkoj je praćena velikom potrebom za potražnjom prevoda sa nemačkog na srpski.

Kod nas ćete naići na izuzetno povoljne usluge prevoda. Sam prevod sa nemačkog na srpski zahteva izuzetno predan rad, ulepšavanje, doterivanje: na sve to ćete naići kod našeg prevodilačkog tima. Usluge koje mi nudimo su najpovoljnije na ovim prostorima, a isto tako i izuzetno kvalitetne, budući da je tim ljudi koji radi u našoj prevodilačkoj agenciji sazdan od znanja iz nemačkog jezika i kulture. Neki od naših prevodilaca su živeli duži vremenski period u Nemačkoj, istraživali jezik, crpili znanje iz kontakta sa običnim nemačkim stanovništvom kako bi upotpunili već stečeno znanje tokom studija. Kod nas ćete dobiti najraznovrsnije stručnjake za određenu oblast; stručnjake za titlovanje filmova i serija, stručnjake za sukcesivno prevođenje, za simultano prevođenje, turističke vodiče itd. Jedan širok spektar mogućnosti je prisutan kod nas, i to zahvaljujući jako prijatnom timskom radu. Naši prevodioci nemačkog su takođe spremni da poslovno putuju sa vama, da vas prate do bilo koje destinacije na kojoj ćete imati sastanak sa određenom strankom i gde će biti potrebno da dođete sa samim prevodiocem. Kada nas budete kontaktirali, javiće se naši ljubazni agenti, koji će odmah ugovoriti vaš sastanak sa prevodiocima, odrediti vreme isporuke prevoda ili sa vama zakazati tačno vreme usmenog prevođenja. Karakteristični smo po lepom poslovanju sa našim klijentima koji iznova traže naše usluge. Konstantno imamo posla, ponekad ostanemo i nakon radnog vremena da radimo u firmi, a ponekad neke izmene vezane za prevod radimo kod kuće kako bismo do perfekcije odradili vaš prevod. Sve radimo u dogovoru sa vama, uz nas ćete izbeći sve moguće stresne situacije usled nerazumevanja sagovornika. Naši usmeni prevodioci  imaju veliku moć pažnje, tako da do detalja prevode reči vašeg potencijalnog sagovornika. Oni su neki vid medijatora izmedju sagovornika i vas, a sve u cilju da se uspostavi dobra komunikacija i da se sklopi dobar poslovni ugovor.

Prevod sa nemačkog na srpski nikada nije bio dostupniji, povoljniji i kvalitetniji kao sada. Takođe nudimo i prevod sa srpskog na nemački jezik

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas