+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevođenje internet stranica

Prevođenje internet stranica i web sajtova je zahtevan poduhvat za koji je potrebno stručno znanje, talenat ali pre svega višegodišnje iskustvo. Na pravom ste mestu jer mi imamo sve što vam je potrebno da se na najkvalitetniji način predstavite inostranim kupcima, klijentima i potencijalnim poslovnim partnerima.

Svi znamo da internet predstavlja tržište bez granica. Zahvaljujući njemu imamo mogućnost da svoje proizvode i usluge učinimo dostupne celom svetu. Time možemo unaprediti svoje poslovanje do neslućenih razmera. A upravo ono što je potrebno za jednu vrhunsku internet prezentaciju pored web sajta je i kvalitetan tekst odnosno prevod.

Vaš sajt na većinu svetskih jezika

Sa kvalitetnim prevodima ogromna armija internet potrošača može vam biti na raspolaganju za veoma kratko vreme. Zato ne čekajte, nego naručite prevođenje internet stranica u našoj agenciji i učinite ih vidljivim svima. Kod nas možete kvalitetno, stilski i u ugovorenom roku prevesti svoj web sajt na većinu svetskih jezika. Predstavićemo vas u najboljem mogućem svetlu na web nebu.

Dakle, kada se odlučite na koji jezik ćete prevesti svoj web sajt, blog ili web portal naš stručni tim ozbiljno razmatra sve segmente vašeg nastupa na internetu. Kojoj ciljnoj grupi se obraćate, u kom tonu, šta želite postići svojom prezentacijom, da li povećanje poseta ili povećanje prodaje? Ovo su samo neka od važnih pitanja koja se detaljno obrađuju kada nam poverite svoje tekstove na prevod.

Zbog čega je to bitno?

Nije svaki prevod dobar prevod čak iako je gramatički potpuno u redu. Nije isto ako se obraćate omladini, ozbiljnim poslovnim ljudima ili nekoj posebnoj zajednici na internetu. Tekst prevoda mora se prilagoditi njima, njihovim zahtevima, potrebama, željama. Iz iskustva znamo da samo takav pristup može doneti dobre rezultate.

Prema tome, profesionalan i kvalitetan prevod podrazumeva poznavanje i poštovanje svih specifičnih pojmova i kulturoloških osobenosti različitih jezika. Jedino na taj način moguće je uspostaviti kvalitetnu komunikaciju između dva naroda odnosno dve jezičke zajednice.

Zašto je potrebno imati višejezičke sajtove?

Pre svega, višejezički sajtovi utiču na povećanje kredibiliteta firme. Prema statističkim istraživanjima, kompanije koje imaju preveden sajt na više jezika, ulivaju veće poverenje klijentima, deluju profesionalnije, odgovornije, ozbiljnije. To opredeljuje kupce ili poslovne saradnike da se za njih odluče i poklone im svoje poverenje.

Drugo, ukoliko se preduzeće bavi prodajom proizvoda, prevođenje sajta na strane jezike je odličan poslovni potez. Ulaganja su mala a dobiti velike. Bez obzira da li je u pitanju online shop ili običan web sajt vaši proizvodi uz kvalitetan prevod mogu se uspešno prodavati svuda u svetu. O tome najbolje govore podaci da kompanije koje imaju višejezične sajtove ostvaruju značajni rast prihoda u odnosu na konkurenciju koja prevode nema. Ukupni prihodi se na taj način mogu povećati prosečno i do 2,5 puta.

Dakle, imajte u vidu da se preko 85% pretraga proizvoda obavlja online a svaka četvrta osoba kupi barem jednu stvar nedeljno preko interneta. Ti kupci mogu postati i vaši kupci. Možda je online prodaja nekad bila tabu ali više ne. Naprotiv, ljudi vole da kupuju preko interneta i sve ih je više. Online kupovina je praktična, brza, sve povoljnija i sve popularnija. Zato tu šansu ne treba propustiti.

Dobar prevod će prodati vaš proizvod

Jasno je da vam je za dobar nastup na globalnom internet tržištu potreban dobar prevod. Samo tako ćete uspešno i dugoročno prodavati svoje proizvode ili se kvalitetno predstaviti inostranoj klijenteli i poslovnim partnerima.

Budite pametni. Loš prevod može upropastiti vaše predstavljanje na internetu bez obzira na kvalitet vaših proizvoda i usluga. Posebno u širokom luku izbegavajte jeftina rešenja korišćenjem raznih besplatnih alatki za prevođenje. Takvi prevodi su puni gramatičkih grešaka, stilski neukomponovani, te odaju utisak krajnjeg neprofesionalizma.

Zato nam se obratite. Mi vam nudimo vrhunsku uslugu prevoda uz najpovoljnije uslove. Naši prevodi su tačni, precizni, lektorisani i stilski prilagođeni ciljnoj grupi i jezičkoj kulturi uz primenu svih standarda SEO optimizacije za višejezičke sajtove.

A sada, sve što treba da uradite je da nam pošaljete svoje tekstove u Wordu formatu ili link prema vašem web sajtu. Dobićete najkvalitetniji prevod uz poštovanje ugovorenih rokova i povoljne cene.

Pozovite nas za sve dodatne informacije i raspitajte se o svim aktuelnim popustima i pogodnostima.

Kontaktirajte nas