+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa slovačkog na srpski jezik

Naizgled sličan srpskom jeziku jer pripada slovenskoj grupi jezika, slovački jezik je dosta kompleksniji od te sličnost. Prevod sa slovačkog na srpski zahteva mnogo truda, rada, predanosti kako bi čitav rezultat bio vidljiv i savršen.

Obično se dešava da kada ima dosta sličnosti između jezika, da  je jako teško uskladiti prevod, jer su njihove prirode i narodi drugačiji. Tu smo mi da adekvatno prevedemo i najkompleksinje rečenice, fraze, poslovice, sav pisani materijal koji bismo doveli do krajnje granice estetskog savršenstva.

Svakodnevno učimo i istražujemo, željni smo novih iskustava, saradnji i nameravamo da agenciju proširimo na još više jezika. Pratite nas na našem sajtu i bićete blagovremeno obavešteni o svakoj izmeni.

Ukoliko planirate da proširite vaš biznis na teritoriji Slovačke, mi smo idealna agencija za vas. Simultano smo prevodili na oko 200 sastanaka i zelimo da nastavimo sa prevođenjem na sastancima ovog tipa.

Ako vam je potreban prevod knjige, tu ćete dobiti naše stručnjake za književni jezik koji će ispoštovati svaki dedlajn. Trudimo se da odnose sa klijentima baziramo na međusobnom poštovanju i poverenju.

U dogovoru sa vama razmatramo samu dužinu i težinu teksta i na osnovu toga formiramo cenu pismenog prevoda. Slično se dešava i sa usmenim prevodom, moraćete da nam dostavite unapred spremljeni materijal koji ćete izlagati na sastanku kako bismo imali uvid o onome o čemu će se pričati.

Dobar deo naših prevodilaca sa slovačkog na srpski jezik vodi poreklo iz Slovačke, te su samim tim i bilingualni što je dosta olakšano kada su u pitanju predispozicije za samo prevođenje. Imaju perfektno znanje iz oba jezika i marljivo rade na svojim prevodima. Vode računa o svakom detalju.

Naša agencija nudi usluge prevođenja, pismenog i usmenog, a pored toga, pruža i usluge:

  • Lektorisanja tekstova
  • Titlovanja filmova
  • Sudskog tumačenja
  • Turističkog vodiča

Verovatno ste dugo internetom tragali za adekvatnim prevodiocima i došli baš na našu stranu. Nemojte propustiti priliku koja vam se nudi, naručite vaš prevod sa slovačkog na srpski povoljno i jeftino.

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas