+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa srpskog na italijanski jezik

U poslednje vreme je sveopšta pomama za ovim tipom prevoda. Prevod sa srpskog na italijanski postaje sve rasprotanjeniji i sve je više klijenata koji žele ovu vrstu usluge. Verovatno ste i Vi jedan od njih, zbog toga ste ovde uostalom.

Sve je više ljudi koji bi želeli da neki svoj biznis prošire na italijansko tržište i sa tim u vezi su im potrebni prevodioci od poverenja.

Nije kliše, mi smo jedni ot tih poverljivih klijenata jer sve vaše poslovne tajne ostaju zapečaćene kod nas.

Bićemo prisutni na vašim poslovnim sastancima i naša usluga je isključivo medijatorske prirode, tačnije sa namerom da se domaći i italijanski klijent što bolje razumeju.

Zašto bi trebalo da se opredelite za nas?

  • Naš tim će odgovoriti na sve vaše zahteve.
  • Nećete imati nesporazume, neprijatnosti i stresne situacije u dodiru sa našim prevodiocima.
  • Radićemo danonoćno na vašim prevodima kako bismo ih doveli do savršenstva.
  • Dobićete visok nivo profesionalizma od našeg tima.
  • Na poslovnim sastancima nećete ni osetiti da je prevodilac tu, prisutan. Konverzacija između italijanskog klijenta i vas će teći savršenim tokom.
  • Poželećete da obnovite saradnju sa nama nakon prvog kontakta.
  • Naše usluge su jedne od najjeftinijih i najkvalitetnijih u okolini.
  • Pored mladog tima, imamo i starije stručnjake koji su decenijama u poslu prevođenja.

Italijanski jezik će uvek biti jako tražen kod nas zbog postojanja potencijalnih investitora koji će svakodnevno ulagati kako bi proširili svoj biznis na našem tržištu, i to najviše u oblasti tekstilne industrije. Sa tim u vezi, naši prevodioci vrlo rado odgovaraju na zadatke ovog tipa.

Pored toga, brzinom svetlosti raste potreba za audio vizualizacijom, budući da domaći filmovi postaju sve prisutniji i zastupljeniji u Italiji. Pored filmova, u proces audio vizualizacije ulaze i prevodi određenih srpskih reklama na italijanski jezik.

Naravno, ne zaboravimo i na one koji žele da šire svoj biznis i brend u Italiji. Njima su od preke potrebe prevodi reklamnih materijala. Naši prevodioci poseduju i taj deo marketinškog razmišljanja i vrlo lako će naći adekvatnu kampanju sličnu vašoj koja će privući mnogobrojne italijanske kupce.

Kako ste razmotrili sve ovo, kontaktirajte nas i u kratkom vremenskom roku ćete dobiti vaš prevod sa srpskog na italijanski.

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas