+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa srpskog na nemački jezik

Prevod sa srpskog na nemački vam je na dohvat ruke. Posedujemo ogroman broj prevodilačkih stručnjaka iz ljudskih delatnosti kao što su pravo, ekonomija, medicina, književnost, mehanika, poljoprivreda, IT sektor itd. Sve usluge prevođenja nudimo i otvoreni smo za svaku saradnju. Pored usmenog i pismenog prevoda, kod nas možete unajmiti i sudskog tumača, prevodioca za titlovanje filmova i serija, turističkog vodiča. Naša firma je nedavno nastala, i sa željom za uspehom nudimo jako povoljne i kvalitetne prevode. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i zakažete sastanak sa prevodiocem, sve ostalo je dogovor. Sa vama se dogovaramo oko cene prevoda, koja je, verujte prilagođena našim životnim standardima.

Naš tim ima obilje stručnjaka koje će sve vaše prevode raditi do savršenstva, i sasvim predano. Usled sveopšteg interesovanja za samu Nemačku, povećava se i potreba za prevodiocima koji znaju nemački jezik. Naš tim prevodilaca će vas iznenaditi pozitivnom energijom koja svakodnevno vlada u našem kolektivu, a isto tako i skroz savesnom, ozbiljnom i profesionalnom pristupu radu. U radu sa nama, steći ćete jako prijatno iskustvo i nastavićete da nas kontaktirate zbog novih saradnji. Usluge koje mi nudimo su vrhunske, u skladu sa vašim poslovnim potrebama.  U zavisnosti od oblasti za koju tražite prevodioca, mi ćemo vam ponuditi prevodioce koji imaju najviše iskustva u radu iz te oblasti. Vi samo treba da se prepustite našem prevodiocu nemačkog jezika, koji će biti posrednik između sagovornika i vas i koji će sve učiniti da vaša komunikacija teče u najboljem mogućem redu. Olakšavajuća je okolnost to što ne morate razmišljati o tome u kojoj ćete meri razumeti vašeg sagovornika, to ostavite nama, mi vodimo komunikaciju, mi ćemo je učiniti manje stresnom i mi ćemo stvoriti prijatan kontakt sa vašim poslovnim partnerima. Sve ono o čemu ćete se brinuti pre samog poslovnog sastanka, konferencije, pismenog prevoda, nestaće nakon što se budete uverili u rad naših prevodilaca.

Budite slobodni da nas kontaktirate i da zatražite vaš prevod sa srpskog na nemački. Ostale usluge koje nudimo iz nemačkog jezika su prevođenje sa nemačkog na srpski i sa nemačkog na sve ostale jezike iz naše ponude.

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas