+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa turskog na srpski jezik

Pod uticajem turske kulture na Balkanskom poluostrvu, javila se i veća potreba da se prevode tekstovi bilo kog tipa na srpski jezik. Nudimo prevod sa turskog na srpski po jeftinim i povoljnim cenama. Bilo da su u pitanju usmeni ili pismeni prevodi, naša usluga je kvalitetna što je, priznaćete retkost na ovim prostorima.

Prevodioci koje ćete angažovati za prevod sa turskog na srpski, su kreativni, estete, imaju neverovatnu potrebu da prevod uređuju do poslednjeg trenutka.

Razrešavaju svaku neodoumicu kada su u pitanju pismeni prevodi, a kod onih usmenih, uspešno izlaze iz situacija bez izlaza. Profesionalni u svom poslu, rešiće svake jezičke probleme.

Svi naši prevodioci su jedan vremenski period živeli, radili ili studirali u inostranstvu. Njihova karijera je procvetala od kada su došli kod nas – poliglotski tim vedrog duha, sa istančanom profesionalnošću, estete u svom poslu.

Naše usluge prevoda se ne ograničavaju na sam rad na prevođenju, već su šire:

  • Pružamo i usluge titlovanja filmova i serija
  • Usluge turističkog vodiča koji je izuzetno upoznat sa Turskom, poznaje sva veća mesta, kao i ona mala koja ni ne možete zamisliti. Pun je informacija i svako vaše putovanje će učiniti neverovatnim.
  • Vršimo usluge lektorisanja tekstova.
  • Sudsko tumačenje koje je izuzetno težak tip posla, i podrazumeva vrlo dobro poznavanje svih frazema i termina iz prava i advokature.

Na našem sajtu možete videti broj naših prevoda. Trenutno poslujemo sa vrlo važnim firmama koje razvijaju svoj biznis na teritoriji Turske tako da imamo velikog iskustva sa simultanim prevođenjima kada je turski jezik u pitanju.

Vi samo treba da nas kontaktirate, zatražite uslugu, dogovorite se sa nama oko cene prevoda, odredite do kog datuma vam treba prevod, i samo ga preuzmete.

Sa druge strane, ukoliko vas zanima usmeno prevođenje, angažujte našeg stručnjaka da vam bude pratnja na sastancima, bićete oduševljeni uslugom i želećete da obnovite saradnju.

Na pravoj ste adresi da dobijete kvalitetan prevod sa turskog na srpski, samo nas kontaktirajte i zatražite prevodioca na vreme.

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas