+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa engleskog na srpski jezik

Da li vam je ikada bio potreban neki hitan prevod? Da li ste surfovali po internetu kako biste tražili adekvatnog prevodioca? I da li ste, kada ste našli prevod, čekali na njega čitavu večnost? Prevod sa engleskog na srpski vam nikada nije bio dostupniji i povoljniji kao sada. Pored našeg stručnog tima kome je engleski jezik gotovo kao maternji, nudimo vam i najrazličitije vrste prevođenja. Bilo da se radi o sukcesivnom, simultanom, usmenom ili pak pismenom prevodu, tu smo da vam olakšamo posao. Ukoliko se radi o pismenom prevodu, čekanje je minimalno i ono zavisi od broja stranica koje želite da prevedete.

Kada su u pitanju usmena sukcesivna ili simultana prevođenja, možete unajmiti naše stručnjake iz engleskog jezika koji će vrlo predano sa vama raditi i prevodiće sve što biste želeli da kažete vašim poslovnim partnerima ili jednostavno sve što biste želeli da izlažete na nekoj konferenciji ili pak na nekoj prezentaciji. Pored ovih primarnih usluga prevođenja, na našem sajtu možete opaziti da imamo puno uspeha u titlovanju filmova, sinhronizovanju i u svim prevodima vezanim za audio ili video materijale svih vrsta. Naš prevodilački tim je karakterističan po predanom radu, odličnoj komunikaciji sa klijentima i po stručnosti koja je prva stavka kada tražite kvalitetan prevod. Sa svim našim klijentima sa kojima smo sarađivali, još uvek sarađujemo i produbljujemo odnose zbog ukazanog poverenja koje pružamo. Naime, oni nas unajmljuju čak i kada je u pitanju neki njihov poslovni put na ograničeno vreme, čak smo i otvoreni za takve poslovne ponude. Naši sudski tumači nikada nisu imali nikakvu neprijatnu situaciju sa svojim klijentima, čak su i u mnogim slučajevima bili od velike pomoći ljudima kojima je bilo potrebno tumačenje određenih članova zakona. Naši turistički vodiči su proputovali čitavu Evropu po par puta, odvešće vas na najzanimljivije lokacije, oni su jako kreativni, profesionalni, samouvereni, prijatni i srdačni.  Često se i dešava da ih ista grupa ljudi unajmljuje za različita putovanja budući da oni vrlo strastveno pristupaju svom poslu.

Sve potrebne informacije smo vam napisali, vama ništa drugo ne preostaje nego da nas kontaktirate, da sklopite dogovor sa prevodiocima i da sačekate da stručni tim odradi kvalitetan prevod sa engleskog na srpski.

Adresa Narodnih Heroja 16, Novi Beograd 11070 Telefon +381 64 64 9000 9
E-mail adresa office@blueuniverse.rs Viber +381 64 64 9000 9
Whatsapp +381 64 64 9000 9 Skype @blueuniverse
Kontaktirajte nas