+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevodilac sa engleskog na srpski jezik

Uprkos sveprisutnoj konkurenciji među prevodiocima, možemo istaknuti da ste na pravom mestu kada su u pitanju povoljnosti prevoda, kao i sam njegov kvalitet. Naš prevodilac sa engleskog na srpski je osposobljen za bilo koju vrstu prevoda. On može ići sa vama na poslovne puteve i biti sa vama na ograničeno vreme. U naš kvalitet prevoda nema potrebe da sumnjate, nudimo vam najveće stručnjake engleskog jezika u široj okolini. Naš tim je posvećen svom poslu, timski duh se vidi pri samom ulasku u našu prevodilačku agenciju. Videćete nasmejane ljude, koji zaista vole ono što rade, što je danas retkost, priznaćete. Konsultujemo jedni druge ako imamo neku nedoumicu vezanu za pismeni prevod, i uvek se trudimo da ga uradimo do savršenstva.

Ako je u pitanju usmeni prevod, možete angažovati bilo koga u našem timu da vam bude prevodilac na terenu. Imamo širok spektar prevodilačkih usluga koje nudimo počev od samog prevoda, pismenog ili usmenog, preko angažovanja turističkog vodiča, do titlovanja filmova. Svi naši bivši klijenti rado sarađuju sa nama ukoliko imaju potrebe za novim prevodima. Bilo da ste na preporuku posetili naš sajt ili da ste ga pronašli prilikom surfovanja na netu, nećete nigde naići na bolji kvalitet prevoda i predan timski rad. Stupite u kontakt sa našim agentima i zakažite sastanak sa našim timom, tu ćete i potpisati ugovor sa nama i uspešna saradnja upravo tu počinje. Bez stresa, bez nerviranja, dobićete vaše pismene prevode u dogovoreno vreme. Isto tako, bez imalo napora razumećete svog sagovornika prilikom usmenog prevođenja koje je dosta zahtevnije i stresnije za samog prevodioca od pismenog. Budući da mora da raspolaže ogromnim znanjem iz jezika, čak i same kulture, prevodilac će biti tu da čitav prevodilački posao u trenutku dovede do savršenstva. Uz naše prevodioce nećete imati straha od nerazumevanja sagovornika i dobićete veoma stručan pristup poslu.

Ne gubite vaše vreme, ne oklevajte već nas kontaktirajte. Vaš prevodilac sa engleskog na srpski jezik je tu da vam sve moguće neprijatne situacije nerazumevanja sagovornika učini manje napetim i prijatnim.

Adresa Narodnih Heroja 16, Novi Beograd 11070 Telefon +381 64 64 9000 9
E-mail adresa office@blueuniverse.rs Viber +381 64 64 9000 9
Whatsapp +381 64 64 9000 9 Skype @blueuniverse
Kontaktirajte nas