+381 64 64 9000 9 office@blueuniverse.rs

Prevod sa srpskog na engleski jezik

Dobrodošli na stranicu gde možete naći najkvalitetniji i najpovoljniji prevod sa srpskog na engleski. Naši prevodioci vam stoje na raspolaganju, samo nas kontaktirajte i mi ćemo ostvariti kontakt između vas i izvesnog prevodioca. Naše usluge su jako povoljne, a to ne znači da im je kvalitet loš, već naprotiv, svesni smo životnog standarda naše države i prosto nam moralna načela ne dozvoljavaju da stavljamo nepovoljne cene za naše prevode kao što bi neke konkurentske prevodilačke agencije uradile. Savesno i predano radimo svoj posao, sve vrste prevoda vam nudimo: od pismenog do usmenog, od sukcesivnog do simultanog. Naši prevodioci su stručnjaci koji su završili studije engleskog jezika i književnosti, a i više od toga, živeli su u okviru engleskog govornog područja tako da su gotovo bilingualni, engleski im je kao maternji jezik.

Uz naše prevodioce, steći ćete prijatno iskustvo i želećete da nas kontaktirate iznova za sve potencijalne buduće prevodilačke usluge. Naši klijenti nas preporučuju kod svojih prijatelja i angažuju nas za nove prevode, tako da, sa pravom možemo reći da ljudi koji su jednom koristili naše usluge koristiće ih sigurno još par puta. Predan rad je ono što svakako karakteriše našu prevodilačku agenciju, ulažemo ogroman napor i stilistički dorađujemo sve vaše pismene prevode, tako da iz svega toga se može zaključiti da ćete uz nas dobiti tim perfekcionista i cepidlaka koji sve svoje prevode proveravaju po par puta, ulepšavaju, doteruju kako bi usluga prevođenja bila kvalitetnija. Na vama je samo da verujete našem radu, da budete svesni da imamo čitav jedan dijapazon usluga kao što su usluge turističkog vodiča, sudskog tumača, prevodioca filmova, scenarija, knjiga koji imaju jedno ogromno iskustvo iz oblasti prevođenja. Razumemo osećaj sumnje koji se uvek pojavljuje u početku budući da prvi put ostvarujete kontakt sa nama, ali verujte, i uverite se na samom sajtu, da ćete izbeći svako neprijatno iskustvo sa nama. Poznati smo po tačnosti kada su pismeni prevodi u pitanju, tako da se može desiti da svoj prevod dobijete nekada i pre unapred utvrđenog vremena.

Ukoliko vam je potreban prevod sa srpskog na engleski, stupite u kontakt sa nama, tu smo da odgovorimo na sve vaše želje.

Usluge prevođenja

Adresa
Narodnih Heroja 16,
Novi Beograd 11070
Telefon
+381 64 64 9000 9
E-mail adresa
office@blueuniverse.rs
Viber
+381 64 64 9000 9
Whatsapp
+381 64 64 9000 9
Skype
@blueuniverse
Kontaktirajte nas